Kerst in lockdown?

De alarmbellen op het corona-dashboard gaan alweer weken af. Terwijl gedebatteerd wordt over 3G, 2G of 1G nemen de kansen op een gezellige en gemoedelijke Kerst met de dag verder af. Zelf heb ik dus absoluut nog geen idee hoe ik dit jaar Kerst zal vieren. Vorig jaar kwam ik wat beter beslagen ten ijs. Toen had ik tijdens een hittegolf een hoorspel bedacht en al voor een groot gedeelte in elkaar geknutseld. Net zoals een kerststalletje haal ik dat dan maar weer van zolder en geef het hier weer een plaats. Het zal duidelijk zijn. De datering is van vorig jaar. Ga er dus creatief mee om.

Stuur een bericht

Neem contact met me op

Heb je een vraag, een opmerking of een suggestie? Laat het me gerust weten!

Geloofswoorden.nl is een initiatief van ds. Dirk-Jan Bierenbroodspot. Dat is een hele mond vol. Wat mij betreft tutoyeren we elkaar en heet ik dus gewoon Dirk-Jan. Zoek je contact met me? Vul het formulier hiernaast in, volg me op Facebook of Instagram, stuur een Whatsapp-bericht of bel me op. Kies het communicatiemiddel dat bij je past.

Copyright 2020 ds. D.J. Bierenbroodspot ©
All Rights Reserved