Podcasts

Over de podcasts

Voorlopig heerst hier nog radiostilte. Het is mijn bedoeling om het komende seizoen drie podcasts-series op te nemen. Die zijn op dit moment nog in voorbereiding. Houd de site dus in de gaten. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Dirk-Jan leest zijn eigen columns voor (2)

Dirk-Jan leest zijn eigen columns voor.

Niet iedereen houdt van lezen en ik houd van voorlezen. Als je deze twee gegevens combineert is er een logische oplossing. Dirk-Jan leest zijn eigen columns voor. Het is natuurlijk ook een eerste oefening in het maken van andere podcasts. Alle columns die je hier op de website vindt, lees ik je voor. Ze zijn speciaal voor de luisteraar verzameld in een eenvoudig overzicht.

Podcastserie 1 (1)

Big Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis sed cursus sapien, vitae fringilla sem. Duis convallis vel nunc at laoreet.

Podcastserie 1 (2)

Big Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis sed cursus sapien, vitae fringilla sem. Duis convallis vel nunc at laoreet.

De laatste podcasts

Stuur een bericht

Neem contact met me op

Heb je een vraag, een opmerking of een suggestie? Laat het me gerust weten!

Geloofswoorden.nl is een initiatief van ds. Dirk-Jan Bierenbroodspot. Dat is een hele mond vol. Wat mij betreft tutoyeren we elkaar en heet ik dus gewoon Dirk-Jan. Zoek je contact met me? Vul het formulier hiernaast in, volg me op Facebook of Instagram, stuur een Whatsapp-bericht of bel me op. Kies het communicatiemiddel dat bij je past.

Copyright 2020 ds. D.J. Bierenbroodspot ©
All Rights Reserved