Een kleine Kerstviering (2021)

Eerste Kerstdag mocht ik voorgaan in de viering van mijn eigen gemeente, de PG SOW Berlicum-Rosmalen. Ik hield geen klassieke preek. Het was meer een monoloog die ik afwisselde met muziek en poëzie. Mensen waren geraakt. Dat bleek wel uit de berichten die ik mocht ontvangen. Voor geloofswoorden maakte ik een audiobewerking.

Credits en verwijzing naar liedteksten

The Kid who played Alone by Marcos H. Bolanos is licensed under CC BY-NC 4.0. Het geluidsbestand is bewerkt voor deze podcast.

De Bijbelvertaling is van het Nederlands Bijbelgenootschap in de vertaling van de NBV 2004. De gelezen tekst is Johannes 1: 1-14.

In de harten van de mensen door Marijke de Bruijne en Chris van Bruggen is uitgevoerd door het koor van de Pepergasthuiskerk te Groningen. De muziek bevindt zich in het publieke domein en is gratis en zonder aanmelding te downloaden via de site kerkliedwiki. De tekst is te lezen via deze link.

Gegroet, jij jij door Herman Verbeek en Chris Fictoor is uitgevoerd door het koor van de Pepergasthuiskerk te Groningen. De muziek bevindt zich in het publieke domein en is gratis en zonder aanmelding te downloaden via de site kerkliedwiki. De tekst is te lezen via deze link.

Vrede, vrede, gezegend met vrede door Marijke de Bruijne en Peter Rippen is uitgevoerd door het koor van de Pepergasthuiskerk te Groningen. De muziek bevindt zich in het publieke domein en is gratis en zonder aanmelding te downloaden via de site kerkliedwiki. De tekst is te lezen via deze link

Gezegend de Nabije door Michael Steehouder en Peter Rippen is uitgevoerd door het koor van de Pepergasthuiskerk te Groningen. De muziek bevindt zich in het publieke domein en is gratis en zonder aanmelding te downloaden via de site kerkliedwiki. De tekst is te lezen via deze link.

Lullaby by Maarten Schellekens is licensed under CC BY-NC 4.0. Het geluidsbestand is bewerkt voor deze podcast.

Teksten van gedichten en monoloog zijn door mijzelf geschreven.

Stuur een bericht

Neem contact met me op

Heb je een vraag, een opmerking of een suggestie? Laat het me gerust weten!

Geloofswoorden.nl is een initiatief van ds. Dirk-Jan Bierenbroodspot. Dat is een hele mond vol. Wat mij betreft tutoyeren we elkaar en heet ik dus gewoon Dirk-Jan. Zoek je contact met me? Vul het formulier hiernaast in, volg me op Facebook of Instagram, stuur een Whatsapp-bericht of bel me op. Kies het communicatiemiddel dat bij je past.

Copyright 2020 ds. D.J. Bierenbroodspot ©
All Rights Reserved