De winkel van geluk

Heel graag maak ik reclame voor een fantastische verhalenreeks. Die is geschreven door Annette Westerhof, gemeentelid in de PG SOW Berlicum-Rosmalen. De verhalen zijn te lezen, maar eigenlijk veel mooier, ook te beluisteren. De verhalen gaan over -hoe kan het ook anders- de winkel van geluk. Het is een bijzondere winkel.

Zelf noem ik de kerk vaak een oefenplaats van het goede leven. Dat heb ik natuurlijk niet zelf verzonnen. Al weet ik niet wie ik daar wel de credits voor moet geven. Veel mooier is natuurlijk het beeld van de winkel van geluk. Zou de kerk zo'n winkel kunnen zijn? Die vraag stel ik mezelf naar aanleiding van de verhalenreeks van Annette Westerhof.

Wil je meer weten over De winkel van geluk? Kijk dan op de website van de PG SOW Berlicum-Rosmalen. Je komt meteen bij de winkel uit door op onderstaande knop te klikken.

Stuur een bericht

Neem contact met me op

Heb je een vraag, een opmerking of een suggestie? Laat het me gerust weten!

Geloofswoorden.nl is een initiatief van ds. Dirk-Jan Bierenbroodspot. Dat is een hele mond vol. Wat mij betreft tutoyeren we elkaar en heet ik dus gewoon Dirk-Jan. Zoek je contact met me? Vul het formulier hiernaast in, volg me op Facebook of Instagram, stuur een Whatsapp-bericht of bel me op. Kies het communicatiemiddel dat bij je past.

Copyright 2020 ds. D.J. Bierenbroodspot ©
All Rights Reserved