Broze aarde

De kerkklokken luiden elke zondag om ons op te roepen naar de kerk te gaan. Hoewel, het is tegenwoordig meer een reminder dat je de livestream aan kunt zetten. Vanmiddag luiden de klokken niet voor de middagdienst. Die kennen we al een tijd niet meer. De klokken luiden nu om aandacht te vragen voor het klimaat. Hoewel... de klokken doen me denken aan een orde van dienst die al een tijdje in mijn boekenkast staat. De Zuid-Afrikaanse dichter Antjie Krog schreef: Een mis voor het universum. Ik pak de bundel er maar even bij en ik kijk via YouTube. Het is niet live, maar wel zeer actueel. Kijk je mee?

Beleef de mis

PS:

De mis is in het Zuid-Afrikaans. Soms is het fijn om de bundel met vertaling erbij te hebben. Al zijn er wat verschillen in tekst en zijn sommige passages ingekort. Het neemt niet weg dat het kippenvel oplevert.

Stuur een bericht

Neem contact met me op

Heb je een vraag, een opmerking of een suggestie? Laat het me gerust weten!

Geloofswoorden.nl is een initiatief van ds. Dirk-Jan Bierenbroodspot. Dat is een hele mond vol. Wat mij betreft tutoyeren we elkaar en heet ik dus gewoon Dirk-Jan. Zoek je contact met me? Vul het formulier hiernaast in, volg me op Facebook of Instagram, stuur een Whatsapp-bericht of bel me op. Kies het communicatiemiddel dat bij je past.

Copyright 2020 ds. D.J. Bierenbroodspot ©
All Rights Reserved